Over ons

Wie zijn wij

Bij restaurant Karakter kun je heerlijk lunchen, dineren en borrelen. Daarnaast serveren wij ook high tea, high wine en high beer!

Wanneer je bij ons binnenkomt of neerploft op ons terras, ervaar je gelijk onze gezellige sfeer. Gezelligheid en toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team zorgt ervoor dat jij de beste service krijgt tijdens je bezoek.

Wij zijn gevestigd in hartje Veenendaal, aan het Stadsstrand. Bij ons heb je een heerlijk uitzicht op het Stadsstrand en ons terras is ruim opgezet.

Op onze kaarten vind je een ruime keus aan gerechten. Naast diverse vlees- en visgerechten, hebben wij ook verschillende vegetarische en veganistische opties. Uiteraard kunnen wij ook rekening houden met dieetwensen, zoals gluten- of lactosevrije gerechten.

Reserveer snel je tafel!

Graag tot snel bij ons in het restaurant!

 

 

over ons

Heerlijk gegeten, leuk zaak en leuk personeel!

Sandra Briene – Besselink

Gisteren heerlijk gegeten bij dit smaakvol ingerichte restaurant. Prachtige locatie aan het stadstrand middenin het centrum van Veenendaal met een speeltuin voor de kinderen. Er staan heerlijke, goed betaalbare gerechten op de kaart. Ik kom hier zeker terug om de lunchkaart uit te proberen en te genieten van het mooie terras! Dit restaurant is zeker een aanrader! Bedankt Team Karakter voor het heerlijke eten en de fijne avond!

Judith de Fluiter

Gisteravond op het gezellige terras met wat (oud-)collega’s aan het borrelen geweest en daarbij wat heel lekkere ‘plankjes’s uitgeprobeerd. Alles perfect verzorgd en zoals gezegd, heel lekker geborreld en gegeten. Een aanrader!

Job de Roos