High tea

Gezelligheid onder het mom van thee, hartige- EN zoete hapjes

Een high tea bij restaurant Karakter bestaat uit een heerlijke proeverij met onder andere quiches, sandwiches zalm
en carpaccio, wrap krokante kip, brownies, scones

en pancakes! Onze high tea bestaat uit 2 gangen, waarbij
we eerst het hartige gedeelte uitserveren, gevolgd door
het zoete gedeelte. Uiteraard is onze high tea inclusief onbeperkt thee en koffie. De high tea is ook vegetarisch mogelijk. 

Als thee serveren wij onze Bloomz collectie. Deze theecollectie bestaat uit unieke losse thee blends met in bijna elke thee een toevoeging van bloemblaadjes voor een extra twist. Op deze manier wordt de beleving van Bloomz compleet gemaakt. Voor € 24,50 per persoon kun je genieten
van onze heerlijke high tea. 

 

 

High tea bij restaurant karakter

High tea

Heerlijk gegeten, leuke zaak en leuk personeel!

Sandra Briene – Besselink

Gisteren heerlijk gegeten bij dit smaakvol ingerichte restaurant. Prachtige locatie aan het stadsstrand middenin het centrum van Veenendaal met een speeltuin voor de kinderen. Er staan heerlijke, goed betaalbare gerechten op de kaart. Ik kom hier zeker terug om de lunchkaart uit te proberen en te genieten van het mooie terras! Dit restaurant is zeker een aanrader! Bedankt Team Karakter voor het heerlijke eten en de fijne avond!

Judith de Fluiter

Gisteravond op het gezellige terras met wat (oud-)collega’s aan het borrelen geweest en daarbij wat heel lekkere plankjes uitgeprobeerd. Alles perfect verzorgd en zoals gezegd, heel lekker geborreld en gegeten. Een aanrader!

Job de Roos